Software audit en ontwikkeling bij APPelit

Een gedegen software audit voor business assurance

IT, apps, Ai en software vormen de basis van onze huidige economie. Wanneer software defect is kan dit leiden tot verlies van klanten, gebruikers, omzet en mislukte bedrijfsprocessen. Dit staat nog los van potentiële beveiligingslekken, schending van privacy en andere risico’s. Hoe groter de organisatie en hun afhankelijk van software, des te groter de impact.

Testen van software wordt steeds belangrijker

In een wereld waarin software bepalend is voor het succes van morgen, vormen software audits een belangrijk onderdeel van de interne kwaliteitscontrole. Elk software project is uniek en dient er bij elke softwaretest een verband te leggen tussen potentiële bedrijfsrisico’s.

APPelit maakt gebruik van diepgaande technologische, bedrijfs- en industriespecifieke kennis om oplossingen te leveren die aansluiten bij de zakelijke context van onze klant. Onze klanten geven op hun beurt vaak aan dat onze oplossingen horen tot de meest uitgebreide en creatieve die ze ooit hebben meegemaakt hebben terwijl ze de hoogste waarde leveren. Onze klanten merken ook op dat de oplossingen van APPelit hun vertrouwen hebben verhoogd in de software die ze vrijgeven. Dit heeft APPelit in staat gesteld om hun primaire software te testen en zakelijke business assurance partner te worden.

Maatwerk geschreven software voor iedere bedrijfsomvang

Wij ontwikkelen nieuwe platformen en applicaties waar gebruikers, uw bedrijf én klanten mee vooruit komen. Denk hierbij niet alleen aan mobiele apps, websites en webshops maar ook aan geavanceerd maatwerk software implementaties. APPelit beschikt over alle kennis en kunde in-house waardoor u profiteert van een lage ontwikkelprijs, korte communicatie lijnen en een snelle oplevering.

Met Maatwerk ontwikkelde software duurzame oplossingen creëren

Laat ons dus doen waar wij goed in zijn: maatwerk geschreven en duurzame software ontwikkelen en deze voor u onderhouden. Dan kunt u verder gaan met het richten op uw bedrijfsvoering. Software is er in vele verschillende vormen: apps, content management systems, bedrijfssoftware, trainings en opleidingsprogrammas, voorraadbeheer, communitys en ga zo maar door. U krijgt op maat software en op maat service!

Uw partner in maatwerk software , ERP en apps

APPelit bezit unieke vaardigheden en een toegewijde team van professionele software- en applicatieontwikkelaars voor het op maat maken van mobiele apps voor iOS en Android, maatwerk ERP en CRM systemen, webontwikkeling. Ook lopen wij voorop op het gebied van robot software ontwikkeling en ontwikkelingen wij slimme high tech toepassingen voor kunstmatige intelligentie. Dit doen wij voor gerenommeerde bedrijven uit binnen en buitenland.

Vraag online een kosteloze offerte op voor een app, software of erp pakket en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

https://www.appelit.com