DGT Internet Marketing
Image default
Internet marketing

Salarisadministratie

Het kan erg vervelend zijn wanneer je problemen ervaart het uitbetalen van je gewerkte uren. Het beste zou zijn om hier niet extra naar om te hoeven kijken, omdat u erop kan vertrouwen dat het goed gaat omdat er nooit iets fout gaat. Het is mogelijk om dit waar te maken voor uw werknemers. Het is vaak een hele opgave om zelf de salarissen te verwerken. Daarom kunt u voor een bedrijf kiezen met goedkope salarisadministratie om dit werk uitbesteden.

Het is natuurlijk van groot belang om uw medewerkers tevreden te houden, om wat voor een bedrijf het ook gaat. Wanneer u zelf weinig kennis heeft over salarisverwerking of hier weinig tijd voor over heeft, is het een optie om dit in zijn geheel uit te besteden aan een bedrijf wat hierin gespecialiseerd is. Ook is het een optie wanneer je een beetje kennis hebt omtrent salarisverwerking om gebruik te maken van de selfservice dienstverlening. U kunt dan zelf de gegevens in het Youforce Raet systeem invoeren. Dit is vrij simpel omdat het systeem heel duidelijk en overzichtelijk is opgebouwd. Een ander groot pluspunt van het systeem is dat de cao en wet- en regelgeving van de desbetreffende branche gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld de CAO-bouw.

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd terecht bij de medewerkers van het desbetreffende bedrijf waar u de software van gebruikt. Eventuele wijzigingen kunnen per direct en met terugwerkende kracht worden ingevoerd. Eigenlijk zijn alle opties mogelijk met deze software. Zo is het voor de medewerkers ook een optie om te berekenen wat verschillende mogelijkheden veranderen aan hun netto salaris (bijvoorbeeld een auto van het werk).

Ook is het mogelijk om een HR dashboard toe te voegen aan uw salarissoftware. Dit is een extra tool waarbij u een compleet overzicht krijgt van de gegevens van uw personeel. Uw personeelsleden hebben hier zelf ook inzicht in. Denk bij deze gegevens aan contracten, diploma’s, vakantie- en verlof aanvragen en verzuimadministratie. Maar ook zal het nooit meer voorkomen dat u de verjaardag van een collega vergeet, omdat deze ook worden weergegeven op het dashboard.  

http://www.cbbs.nl