DGT Internet Marketing
Image default
Zoekmachine marketing

Online marketingbureau

Ik ben een samenwerking aangegaan met het online marketingbureau Doelbewust online marketing. Dit bedrijf heeft besloten mij te gaan helpen met het hoger komen in Google op een zoekwoord. Zij werken namelijk zo, dat zij binnen een bepaalde periode een kleine inschatting kunnen maken wanneer jij waar in Google staat als alles op rolletjes loopt. Waarom ik Doelbewust heb gekozen lees je in dit blogje. Wat ik al wel kan zeggen is dat ik tevreden ben met het resultaat en dat ik veel mensen Doelbewust zal aanbevelen.

Online marketing Googelen

Allereerst ben ik online marketing gaan Googelen omdat ik dan zeker wist dat ik genoeg bedrijven zou krijgen (in de buurt) die mij konden helpen met online marketing, ook wel SEO of zoekmachine optimalisatie genoemd. Dit houdt in dat het bedrijf bezig is met o.a. mijn linkprofiel en dat ze die uitbreiden waardoor de kans bestaat dat ik steeds hoger kom in Google. Ook al het bedrijf content schrijven met een bepaalde structuur, waardoor Google dat zal herkennen en ook dat als gevolg heeft dat de kans aanwezig is dat ik hoger kom te staan in Google met het zoekwoord dat ik heb opgegeven. Ik weet alleen nog niet zo goed welk pakket ik moet nemen aangezien Doelbewust beschikt over een aantal pakketten waar ik uit kan kiezen. Bijvoorbeeld de tijdsduur waarmee ze werken of het aantal content dat geschreven moet worden. Ik heb ze eerst een zoekwoordonderzoek laten doen waarin ik kon zien welk zoekwoord het meest geschikt voor me was en aan de hand daarvan had ik het juiste pakket kunnen kiezen. Zo zou ik nooit te veel betalen.

Doelbewust Online Marketing

Doelbewust Online Marketing heeft zeer vriendelijk personeel en beschikt over een goede service. Ze zijn na mijn aanvraag vrijwel direct aan de slag gegaan (begin volgende maand) zodat ze per maand kunnen bijhouden wat de voortgang is geweest. Ik zal Doelbewust online marketing zeker bij iedereen aanbevelen en dank hun nogmaals voor de goede service!