DGT Internet Marketing
Image default
Zoekmachine marketing

Maak uw kaak in orde

We zijn niet allemaal gezegend met een prachtige kaaklijn. Soms moeten we gewoon eerlijk zijn en dan zie je dat niet iedere kaak op deze wereld zo’n perfecte ronding heeft. Dit kan door van alles komen. Veelal is het aangeboren, maar een ontsteking behoort ook tot de mogelijkheden. Soms is een ingreep noodzakelijk, maar niet altijd.

 

Het is natuurlijk nooit leuk om naar de kaakchirurg of tandarts te moeten. Alles in de buurt van onze mond lijkt wel extra vervelend en pijnlijk. De kaak omvat een groot gedeelte van het gezicht en samen met de mond is het van levensbelang dat het goed werkt. Een afwijkende kaak kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het kauwen moeilijker gaat. Zoals gezegd kan dit komen door een kaakontsteking. Bij een kaakontsteking kan er vaak goed worden ingegrepen. Een van de mogelijkheden is zoals eerder benoemd de chirurgische kaakcorrectie. Na deze behandeling doet ‘ie het weer en kan je met een goed gevoel over straat.

 

Aan de onderkant van de kaak bevindt zich de kin. Kinnen zijn er in allerlei soorten en maten. Sommige mensen hebben last van een terugliggende, korte, kleine kin. Hierbij kan een kinvergroting helpen. Na de kinvergroting ‘kloppen’ de contouren in het gezicht weer en is de lipsluiting beter. Hoe de kin eruit moet komen te zien kan bepaald worden met een computermodel. Dit computermodel meet het hele gezicht en de ideale kin. De behandeling kost zo ongeveer tussen de tweeduizend en drieduizend euro. Het resultaat is voorspelbaar en betrouwbaar. De methode is ook stabiel voor op de langere termijn. Ruim twintig jaar na de ingreep is het resultaat nog steeds in dezelfde mate zichtbaar. Daarom werkt deze kincorrectie een stuk beter dan methodes met fillers of implantaten. Hoewel de prijs vergelijkbaar is, gaat het resultaat hiervan al snel verloren.

 

 

 

http://orfeokliniek.nl/