DGT Internet Marketing
Image default
Internet marketing

De voordelen van e-commerce software voor jouw bedrijf

Je kan er voor kiezen om zelf een webshop te bouwen via wix en jimdo, maar je kan daar natuurlijk ook een bedrijf voor inhuren die jouw gehele e-commerce webshop van cratch opbouwt. Eén van die bedrijven is bijvoorbeeld het bedrijf Propellor. In dit artikel gaan we in op die voordelen die deze software voor jou kan hebben. 

 

Eenvoudig

De software ontzorgt jou volledig als onderdelen. De software zorgt bijvoorbeeld voor het inrichten van de home pagina tot aan het toevoegen van productdetails en de kassa-beveiliging. Ook beschikt de software over verschillende interfaces, add-ons en een community om zo nog meer uit jouw webshop b2b te halen

Korte verkoopcycli 

Met de software van Propellor haal je het maximale rendement uit jouw investeringen. Je kan honderden functies installeren met een klik op de knop en eenvoudige beheertaken automatiseren, zodat jij je kan focussen op andere taken die ook belangrijk zijn.

Betaling

Beschik over de meest veilige betaalsystemen door middel van de software van Propellor. Op die manier kan je je kassa inrichten met PayPal, Creditcard en de gewone bankkaart van bijvoorbeeld de Rabobank of ING bank. Je hoeft alleen de betalingmodule te selecteren en het staat in uw kassa

Geen verzendzorgen

Selecteer eenvoudig een leveringszone per land en de koerier die je daarvoor wil gebruiken. Ook kan je jouw back-office instellen, de logistiek automatiseren en kortingen instellen. 

Klantenservice

We weten allemaal dat klanttevredenheid steeds belangrijker worden. Je moet de consument of een bedrijf ontzorgen en ze moeiteloos door jouw webshop leiden. In jouw webwinkel b2b kan je zelfs klantbeheersysteem toevoegen om nieuwe klantaccounts te maken, orders te wijzigen of bestaande klanten te behouden met geautomatiseerde aanbiedingen.