DGT Internet Marketing
Image default
Internet marketing

Boek altijd op voorhand je parkeerplaats bij de luchthaven om geld te besparen.

Hoe geld besparen op het parkeren bij de luchthaven

Reizen naar bestemmingen waar ook ter wereld, is meer dan ooit toegankelijk geworden dankzij de snelle en gemakkelijke beschikbaarheid van goedkope vluchten en accommodaties. En toch , wat betreft het gedeelte van onze reis dat in het Nederland gebeurt, betalen we voortdurend te veel, vooral als het parkeren bij de luchthaven Eindhoven betreft.

De kosten van de parkings bij de luchthavens kunnen tot 60% meer bedragen dan de prijzen die beschikbaar zijn voor vooraf boeking op het internet. En natuurlijk hoe vroeger je boekt, hoe waarschijnlijker het is dat je de beste prijzen krijgt. Deze prijzen worden teruggedrongen naarmate de datum van vertrek nadert en hangen af van de beschikbaarheid, maar toch kan je geld besparen, zelfs als je wacht om jouw parkeerplaats te boeken tot de dag van jouw vertrek! De parkeertarieven zijn ook goedkoper in bepaalde periodes van het jaar en dus als je zelf kan kiezen wanneer je reist, kan je bij het kiezen van data in het laag-seizoen tot wel een DERDE besparen.

Waarom zou ik besluiten om een parkeerplaats bij de luchthaven op voorhand te boeken?

  • Om geld te besparen – de prijzen van vooraf geboekte parkeerplaatsen kunnen wel een heel groot verschil maken bij de normale prijzen bij aankomst. Je kan tot wel 60% besparen op de parkeerplaats van jouw wagen in tegenstelling tot het feit dat je juist opdaagt en betaalt op de dag van jouw vertrek.
  • Om er zeker van te zijn dat je een parkeerplaats zal hebben – als je dus een vooraf geboekte parkeerplaats hebt, ben je er zeker van en bij piekmomenten kunnen de parkings bij de luchthaven behoorlijk druk zijn.
  • Er zijn heel wat verschillende types van parkings mogelijk, maar niet alle types zijn op alle luchthavens beschikbaar. Het is niet omdat je de goedkoopste prijs gevonden hebt dat dit ook betekent dat dit voor jou de beste oplossing is. Hierbij een kleine tip om te zien wat jouw keuze gewoonlijk is:

Het belangrijkste dat je moet weten, is nooit te betalen op de dag zelf; als je iemand een muntje ziet steken in een parkeerautomaat bij de luchthaven, waarom zou je hem geen idee aan de hand doen en hem suggereren dat hij de volgende keer beter vooraf zou boeken en zo tot 60% kosten zou kunnen besparen. Ze zullen er je er waarschijnlijk wel dankbaar om zijn!

Wil je van te voren een plek om je auto te parkeren op de luchthaven van Eindhoven? Bezoek eens de website: www.Eazzypark.nl, hier worden voordelige tariefen aangeboden voor lang- en kort termijn parkeren gedurende je vakantie.