Waarom u uw sierheesters bij deze boomkwekerij in Zundert koopt

Een boomkwekerij verdient pas geld wanneer de klanten tevreden zijn over de geleverde kwaliteit. En dat precies de reden om bomen te kopen bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers. Waarom kiezen voor deze kwekerij? De heesters die u hier vindt zijn vermeerderd vanuit de moederstruiken. Hierdoor wordt de soortechtheid gewaarborgd. Het gebruik van chemische middelen wordt op de boomkwekerij in Zundert tot een minimum beperkt. Onkruid en ongedierten worden mechanisch of handmatig bestreden. Dit houdt zowel de bodem als het gewas gezond. Bovendien heeft u de keuze uit veel verschillende soorten (sier)heesters, zoals Philadelphus en Deutzia, en bos- en haagplantsoen. Weet u al welke u wilt?

Bij boomkwekerij in Zundert wordt soortechtheid gewaarborgd

Een plant of een boom wordt sterker als soort door iedere keer de sterkste exemplaren te pakken, en deze te bestuiven. Dat garandeert de soortechtheid van de kwekerij. De vitaliteit en soortechtheid wordt te allen tijde gewaarborgd, omdat zowel de zomer- als winterstekken afkomstig zijn van de moederstruiken. Deze stekken worden met de grootste zorg en in optimale omstandigheden opgekweekt om naast de soortechtheid de kwaliteit de waarborgen. De groenspecialisten voorzien u graag van passend advies, zodat u de bewortelde stekken kiest die bij u passen. Breng gerust een bezoek aan de boomkwekerij in Zundert!

Veelzijdig assortiment aan heesters en bos- en haagplantsoen treft u bij boomkwekerij in Zundert

Een boomkwekerij verkoopt bomen en planten, maar daar houdt uw kennis ver op. Niet zo gek ook als u er nooit eerder mee in aanraking bent gekomen. Daarom is dit het adres waar u terecht kunt voor de aanschaf van heesters. Dankzij het grote assortiment vindt u altijd wat u zoekt: van Philadelphus tot Cornus en van Deutzia tot Viburnum. Daarnaast levert de boomkwekerij in Zundert een totaalpakket aan bos- en haagplantsoen uit volle grond. Dit komt door het kweken van Fagus en Carpinus en de jarenlange ervaring. De sierheesters en bos- en haagplantsoen wordt met de grootse zorg gekweekt door een team van specialisten met een groen hart. Zo wordt u ontzorgd in het zoeken naar goed materiaal.