Voorkom overlast van vogels en ga voor duivenpinnen

Heeft u er wel eens aan gedacht om duivenpinnen aan te schaffen om de overlastgevende duiven te verjagen? In wat voor situatie de vogels overlast geven, dankzij dit hulpmiddel weet u zeker dat u snel en efficiënt van de vogels af bent. Maar wat zijn duivenpinnen eigenlijk? Duivenpinnen zijn pinnen die op uiteenlopende plekken worden bevestigd waar duiven zich graag nestelen. De pinnen zijn een belemmering voor de vogels. De pinnen staan dusdanig uit elkaar dat een duif hier niet tussen kan gaan zitten. Hierdoor voorkomt u duivenoverlast rondom uw woning of winkel. De duivenpinnen die u bij ALCETSOUND aanschaft, zijn vervaardigd van rvs of kunststof en kennen een lange levensduur. Bestelt u binnenkort ook duivenpinnen?

Ontvang deskundig advies over welke duivenpinnen voor u geschikt zijn

Duiven komen vooral af op plaatsen waar voldoende eten te vinden is. Denk hierbij aan een schutting of een richel van een winkel. Plaats in dat geval duivenpinnen en heb geen last meer van vogelpoep, stank en geluidsoverlast. Handig toch? De specialisten van ALCETSOUND adviseren u graag welke duivenpinnen of andere vogelwering bij uw situatie passend zijn. Hierbij gaat men altijd diervriendelijk te werk. Zij willen, net als u, de vogels op een vreedzame manier verjagen. Neem voor gedegen advies gerust eens contact op met de specialist in vogelwering. Vervolgens kunt u eenvoudig uw gewenste producten in de webshop bestellen.

Dankzij hechtende kit blijven duivenpinnen jarenlang goed zitten

Wist u dat u duivenpinnen tegenwoordig online bij de specialist kunt bestellen? Zo makkelijk en snel bent u nog nooit van duiven afgekomen! De pinnen van de specialist hebben een stompe vorm aan het uiteinde, zodat vogels niet gewond kunnen raken. Binnenkort wilt u de bestelde duivenpinnen aanbrengen op dakgoten, richels, nokvorsten, schuttingen of uw balkon. Wist u dat u duivenpinnen eenvoudig zelf kunt aanbrengen? Dankzij de hechtende kit, die u eveneens bij ALCETSOUND bestelt, kunt u ze op iedere ondergrond aanbrengen. De strip blijft jarenlang goed vastzitten. U heeft op de lange termijn geen omkijken naar duiven of ander gevogelte die voor overlast zorgen. En dat is wat u wilt, nietwaar?