Vergeet de accessoires niet als u een dampkap gaat kopen

Wanneer u een dampkap gaat kopen, doet u er goed aan om gelijk bepaalde accessoires aan te schaffen. Op die manier zorgt u ervoor dat de kap naar behoren werkt. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Wilt u een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk meteen welke accessoires u nodig heeft.

Profiteer van internetprijzen met toonzaal bij dampkap kopen

Er zijn twee opties wanneer u een dampkap gaat kopen. Het is aan u welke het best bij uw wensen aansluit. Of u gaat uw dampkap kopen bij een speciaalzaak of u bestelt deze via een webshop. U zult echter merken dat de prijzen nogal kunnen verschillen. Gaat u echter uw Novy dampkap kopen bij Elektro Lommelen? Dan zult u merken dat u hier producten aan internetprijzen kunt kopen, zowel via de webshop van deze specialist als in de toonzaal? Het handige hiervan is dat u de dampkap die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken voordat u deze (online) aankoopt. Zo weet u wat u in huis haalt.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

Kies voor een Belgische Novy dampkap en kom een exemplaar kopen bij Elektro Lommelen. Op die manier gaat u voor de beste kwaliteit waar u naar op zoek bent. Dat wilt u toch ook? Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.