Laat een mantelzorgunit geheel naar uw wens bouwen

Een stijlvolle mantelzorgunit biedt de bewoners een erg fijn thuis en een stijlvolle manier van wonen! U wilt toch ook dat uw ouders of schoonouders fijn en stijlvol wonen? Bij RSP Recreatiebouw richt u de woning geheel naar wens in. Ga voor karakteristiek door te kiezen voor een mantelzorgunit in de vorm van een Farmer House. Of wilt u een mantelzorgunit laten bouwen die geheel bij uw bestaande woning past? Dan is een Zeeuws hof de uitkomst. Bij RSP Recreatiebouw kan het allemaal! Door enkel gebruik te maken van duurzame en onderhoudsvrije materialen ervaren de nieuwe bewoners jarenlang plezier aan de mantelzorgunit.

Geniet alle seizoenen van de mantelzorgunit

U wilt natuurlijk dat uw geliefden zowel in de zomer- als in de wintermaanden heerlijk kunnen wonen in hun mantelzorgunit. Om de unit in elk seizoen aangenaam te maken, bouwt de specialist gepatenteerde Recreatie Sandwich Panelen op het dak. Hierdoor wordt niet alleen een hoge constructiestijfheid gerealiseerd, maar ook een zeer hoge isolatiewaarde. Zo is er het hele jaar door sprake van een aangename atmosfeer. In de winter is het heerlijk warm en in de zomer is het koel. RSP Recreatiebouw is het enige bouwbedrijf die mantelzorgunits met het energielabel A aanbiedt. U gunt uw vader, moeder of schoonouders toch ook enkel de beste kwaliteit? Bekijk de mogelijkheden van de specialist en laat uw voorkeuren weten.

Kies voor een duurzame en energiezuinige mantelzorgunit

RSP Recreatiebouw heeft op basis van duurzaamheid en energie ‘4 Seasons’ ontwikkeld. De

gepatenteerde panelen op het dak van de mantelzorgunit garanderen een hoge constructie stijfheid en een zeer hoge isolatiewaarde. En dit alles zonder onder te doen aan de flexibiliteit van de indeling. Naast het uitzoeken van het dakmodel, dient u keuze te maken wat betreft de gevelbekleding, inrichting en de uitvoering. Doordat alle materialen streng gecontroleerd en geselecteerd worden, staat RSP Recreatiebouw altijd garant voor een hoog afwerkingsniveau. Bent u benieuwd wat de hedendaagse technieken u te bieden hebben? Kom vooral eens langs voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie.