Het dierencrematorium in Amsterdam haalt of brengt uw huisdier

Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. heeft diverse mogelijkheden om uw overleden huisdier te halen en te brengen. Breng bijvoorbeeld uw kat of cavia tijdens de openingstijden van de receptie. Als uw huisdier langdurig ziek was en een spuitje heeft moeten krijgen bij de dierenarts kan uw huisdier worden opgehaald bij de dierenarts. En ten slotte kan het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. uw huisdier bij u thuis ophalen of laten brengen door de dierenambulance. Welke manier van halen of brengen prefereert u? Geef het door en er wordt gezorgd voor gepast vervoer van of naar het dierencrematorium. Een gepast afscheid: dat wilt u toch het liefste?

Bekijk de prijzen voor een crematie bij het dierencrematorium online

Het afscheid nemen van uw hond, kat of konijn is natuurlijk een emotionele gebeurtenis voor heel uw gezin. In alle gevallen bent u van harte welkom bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Bekijk alvast online de prijzen die gehanteerd worden voor een crematie. Zo worden er andere prijzen gehanteerd voor een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn. Het vervoer voor een afstand van meer dan 20 kilometer is op aanvraag. En voor een begrafenis van een kat, kleine hond of middelgrote en grote hond hanteert het dierencrematorium een vast tarief. Laat uw huisdier op een natuurlijke wijze cremeren door het dierencrematorium. Wilt u graag meer weten over de getoonde tarieven? Neem gerust contact op en laat u informeren.

Uw huisdier laat u cremeren of begraven bij het dierencrematorium

Wilt u uw huisdier laten cremeren of begraven? Bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. kiest u uit een van de twee. Uw huisdier wordt ‘naturel’ begraven, wat betekend dat er geen speeltjes, een aandenken of andere attributen mee het graf of de ovenkamer ingaan. Het is echter wel mogelijk om uw favoriete, verse bloemen, neer te leggen op het graf. En of u nu graag iedere dag of maandelijks rouwt bij het graf, u kunt de begraafweide iedere dag bezoeken. Bent u benieuwd naar de begraafweide? Bekijk de foto’s alvast op de website van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. of bereik het team telefonisch voor meer informatie.