Een boombeschermer haalt u bij de specialist

Heeft u wel eens gehoord van een boombeschermer? Op die manier beschermt u optimaal uw boom tegen invloeden van buitenaf. GreenMax helpt u hiermee. Maar dat niet alleen. Ook andere toebehoren ter bescherming van stedelijk groen, zoals boomkratten zijn verkrijgbaar. De specialist levert een totaalpakket aan producten. De producten zijn bestemd voor openbaar groen en infrastructuur en worden veelal samengesteld uit kunststof. Vervuild dit onze samenleving niet? Dit wordt vaak aangenomen, maar niets is minder waar. Kunststoffen zijn in verhouding heel gemakkelijk te produceren en veel van deze kunststofproducten zijn al gemaakt van gerecycled afvalplastic.

Deskundig en passend advies bij het kopen van een boombeschermer

Natuur is steeds belangrijker voor de mens. Dit is zowel binnen als buiten de stad het geval. Het is van belang om bomen te helpen overleven. Wilt u bomen voorzien van een boombescherming? De producten van GreenMax verbinden bomen en infrastructuur. De doelstelling van de specialist is dan ook om de levensvatbaarheid in een stad te verhogen. Kiest u voor GreenMax? Dan ontvangt u altijd een deskundig en passend advies. Wenst u meer informatie over de dienstverlening of wilt u meer weten over een boombeschermer. Voel u vrij om contact op te nemen! Voor verschillende soorten boombeschermers gaat u dus het best naar de specialist toe.

Hecht een boombeschermer aan de boomstam ter voorkoming van beschadigingen

Een eenvoudige en betaalbare manier om uw boom te beschermen? Een boombeschermer natuurlijk! Voor extra steun van de boom plaatst u ondergronds boomkratten. Boomkratten zijn voornamelijk effectief bij het planten van (jonge) bomen. De boom wordt als het ware verankerd en kan dan niet draaien. Bovengronds hecht u een boombeschermer aan de boomstam ter bescherming van beschadigingen. U kunt hierbij denken aan schade door bijvoorbeeld grasmaaiers en knaagdieren. Bij schade kunnen er groeiproblemen ontstaan en vooral jonge bomen zijn hier erg gevoelig voor. Een extra beschermlaag is bij deze bomen noodzakelijk! Bij GreenMax zijn een aantal soorten boombeschermers eenvoudig verkrijgbaar.